70 JAAR AKI

De AKI bestaat 70 jaar en viert dit met een Reünie die op 19/10/19 zal plaatsvinden op zowel de AKI als in de Grote Kerk in het centrum!

Tijdens de AKI Reünie is er gelegenheid om al je oude klasgenoten, (ex-) docenten en (ex-) collega’s uitgebreid te spreken op de feestlocaties. Gedurende de dag zullen er meerdere activiteiten plaatsvinden, vind een greep uit het programma hieronder:

PROGRAMMA

VOORPROGRAMMA 14:00 – 18:00
AKI Academy of Art & Design, Hulsmaatstraat 35

Voor het zeventig-jarig-bestaan van de AKI zijn we flink de archieven ingedoken om de beste foto’s en video’s van de klassen, docenten, reisjes, werkschouwen, presentaties, open dagen en andere activiteiten tevoorschijn te halen. Deze zullen op meerdere plekken op AKI en in de kerk te zien zijn.

We hebben een divers aanbod aan kunstwerken en schilderijen van ex-AKI-ers. Deze gaan we veilen. Gedurende de dag kun je bieden op jouw favoriete werk. Om 17:00 sluit de veiling en maken we de gelukkige eigenaren bekend!

Wil je geen 70 jaar AKI gevoel maar een oneindig AKI gevoel? Tijdens de reünie kun je gratis de AKI laten vereeuwigen op je lichaam. Voor degenen die een tijdelijke AKI reminder willen hebben we ook een minder permanente oplossing.

Oude jaarboeken zijn ten overvloede beschikbaar! Voor een kleine bijdrage zijn deze te koop in de AKI shop. We sturen ze uiteraard met de post naar je toe. In de shop zal ook werk van studenten worden verkocht.

Gedurende de dag zijn er AKI studenten die rondleidingen verzorgen!

Bij de ingang is er de mogelijkheid om het ‘AKI-70jaar-gastenboek’ te tekenen.

Uiteraard is er genoeg te eten en te drinken, de borrelhapjes gaan rond en de eerste drie drankjes krijg je van ons!

Indien je graag een avondmaaltijd wilt nuttigen adviseren wij je om op de Oude Markt een plekje te zoeken, hier zijn voldoende restaurants en eettentjes!

Indien je niet graag met de fiets gaat en met de auto ook niet gaat lukken hebben we voor het vervoer van de AKI naar de Grote Kerk Riksja’s in de aanbieding! Deze zullen op en af tussen de AKI en de Grote Kerk rijden. Vanaf 13:30 staan er ook riksja’s klaar bij het station om je naar de AKI te vervoeren (vol=vol).


HOOFDPROGRAMMA
19:00 – 05:00
Grote Kerk, Oude Markt 32

De Grote Kerk op de Oude Markt opent zijn deuren om 19:00. Om 20.30 uur heet AKI directeur Marc Boumeester iedereen van harte welkom.  

Met welke docent zou jij graag willen daten? Welk pakket zou elke student gegarandeerd moeten hebben? En hoe voelt het ook alweer om student aan de AKI te zijn? Door het aanschaffen van een AKI 70 jaar ticket doe je automatisch mee aan de AKI Loterij! De trekking zal tijdens de Loterij Show plaatsvinden om 21:30 en 22:30. De prijzen zijn zeer divers en gegarandeerd AKI waardig. Deze houden we nog even geheim, maar bovenstaande vragen zullen in ieder geval beantwoord worden!

Om 23:00 starten we het muziekprogramma waarbij GILL aftrapt. Om 01:00 zal Dikke Dennis van haar het stokje overnemen en om 03:00 sluit Glenn af.

In de Kerk is er een photobooth voor de snelle gekke kiekjes die je direct mee kunt nemen!

Ook in de kerk zal er genoeg nostalgie te vinden zijn, waaronder oude schoolkranten, foto’s, video’s en andere parafernalia. 

TIPS

DINEREN
Op de academie serveren we hapjes en drankjes, maar geen avondmaaltijd. We adviseren iedereen om een plekje op de Oude Markt te zoeken, daar is een grote variëteit te vinden aan restaurants en eettentjes.

 

OVERNACHTEN

Enschede heeft een aantal hotels en b&b’s.
Indien je wenst te overnachten adviseren we je wel snel te boeken!

Het Intercity Hotel zit direct naast het station en vlakbij de Oude Markt, maar ook rondom de Oude Markt zitten een aantal b&bs. Via booking,  bedandbreakfast.nl en airbnb zijn er meerdere opties te vinden.

FAQ

De AKI reünie is alleen te bezoeken voor oud studenten en/of medewerkers. Een partner/vriend meenemen is dus niet toegestaan. 

De AKI reünie is alleen te bezoeken voor oud studenten en/of medewerkers. Als huidige student ben je dus helaas niet welkom, maar mocht je nog ideeën hebben en/of willen helpen tijdens dit evenement, mail dan naar 70jaar.aki@artez.nl

Studenten die voor 2015 zijn of haar diploma niet hebben behaald zijn welkom op de reünie. 

Nee, het ticket is geldig voor de receptie zowel als het feest. Er worden geen tickets verkocht voor losse onderdelen van de AKI Reunie.

Nee, het ticket is geldig voor zowel de receptie als voor het feest. Er worden geen tickets verkocht voor losse onderdelen van de AKI Reunie. We vragen om aanwezigheid bij het feest in de Grote Kerk in verband met inkopen.

Jazeker! Maar mocht je toch liever naar de dichtstbijzijnde copyshop willen rennen, we houden je niet tegen!

Voor de receptie op de AKI is er genoeg parkeergelegendheid op Het Roombeek. Voor het evenement in de Grote Kerk in het centrum van Enschede verwijzen wij naar de parkeergarages in de omgeving.

Gedurende de dag zijn er gratis hapjes beschikbaar. Mocht je toch graag een meer uitgebreide maaltijd willen nuttigen, dan zijn er in de omgeving van de AKI en de Grote Kerk genoeg horecagelegenheden voor bezoekers met wat meer trek.

Daar zijn we natuurlijk ook blij mee! Meer informatie over Vrienden van de AKI vind je hier. Wil je graag doneren? Mail dan naar 70jaar.aki@artez.nl

Indien je vragen hebt, kun je altijd mailen naar 70jaar.aki@artez.nl en krijg je een reactie binnen enkele werkdagen. Ook kun je bellen naar 053-4824400 en word je doorverbonden met een van de organisatoren.

Mocht je toch liever in plaats van een Junior/Senior ticket een Senior/Expert ticket willen bestellen, neem dan contact op met 70jaar.aki@artez.nl

LOCATIE

Het voorprogramma en de ontvangst vindt plaats op de AKI.


AKI Academy of Art & Design

Hulsmaatstraat 35
7523 WB
Enschede

 

Het hoofdprogramma vindt plaats in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede.

Oude Markt 32,
7511 GB
Enschede

CONTACT

Indien je vragen hebt over het evenement kun je deze sturen naar 70jaar.aki@artez.nl

AKI Academy of Art & Design
Hulsmaatstraat 35
7523WB Enschede

053-4824400

 

 

Het aanmelden wordt mede mogelijk gemaakt door:

Academy Studios
KVK:  60403721