70 JAAR AKI

De AKI bestaat 70 jaar en viert dit met een Reünie die op 19/10/19 zal plaatsvinden op zowel de AKI als de Grote Kerk in het centrum! 

PROGRAMMA

VOORPROGRAMMA AKI | ONTVANGST
14.00 – 18.00

De AKI is open! In de kantine en in andere ruimtes ontmoet je andere oud-AKI’ers. AKI-studenten verzorgen rondleidingen door het academiegebouw. Er worden (oude) AKI films en video’s gedraaid en je kunt ondermeer oude AKI jaarboeken, foto’s en andere AKI parafernalia bekijken.

 

HOOFDPROGRAMMA GROTE KERK | FEEST
19.00 – 05.00

Om 20.30 uur houdt AKI directeur Marc Boumeester een welkom toespraak. Verdeeld over de avond zijn er diverse AKI -optredens en performances. De muziek is tot ongeveer 23.00 uur rustig zodat er voldoende tijd is om bij te kletsen, vanaf 23.00 uur zorgt een DJ voor entertainment/dansmuziek.

Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt! Houd deze site en ons facebook evenement in de gaten!

 

FAQ

De AKI reünie is alleen te bezoeken voor oud studenten en/of medewerkers. Een partner/vriend meenemen is dus niet toegestaan. 

De AKI reünie is alleen te bezoeken voor oud studenten en/of medewerkers. Als huidige student ben je helaas dus nog niet welkom, maar mocht je nog ideeën hebben en/of willen helpen tijdens dit evenement, mail dan naar 70jaar.aki@artez.nl

Studenten die voor 2015 zijn of haar diploma niet hebben behaald zijn welkom op de reünie. 

Nee, het ticket is geldig voor de receptie zowel als het feest. Er worden geen tickets verkocht voor losse onderdelen van de AKI Reunie.

Nee, het ticket is geldig voor de receptie zowel als het feest. Er worden geen tickets verkocht voor losse onderdelen van de AKI Reunie. We vragen de aanwezigheid bij het feest bij de Grote Kerk in verband met inkopen.

Jazeker! Maar mocht je toch liever naar de dichtstbijzijnde copyshop willen rennen, houden we je niet tegen!

Voor de receptie op de AKI is er genoeg parkeergelegendheid op het Roombeek. Voor het evenement in de Grote Kerk in het centrum van Enschede verwijzen wij naar de parkeergarages in de omgeving.

Gedurende de dag zijn er gratis hapjes beschikbaar. Mocht je toch graag een wat uitgebreidere maaltijd willen hebben, dan zijn er in de omgeving van de AKI en de Grote Kerk genoeg horecagelegenheden voor bezoekers met wat meer trek.

Daar zijn we natuurlijk ook blij mee! Meer informatie over Vrienden van de AKI vind je hier. Wil je graag doneren? Mail dan naar 70jaar.aki@artez.nl

Indien je vragen hebt, kun je altijd mailen naar 70jaar.aki@artez.nl en krijg je een reactie binnen enkele werkdagen. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar tussen 15 juli en 26 augustus. 

Mocht je toch liever in plaats van een Junior/Senior ticket een Senior/Expert ticket willen bestellen, neem dan contact op met 70jaar.aki@artez.nl

LOCATIE

Het voorprogramma, de ontvangst, vind plaats aan de AKI.


AKI Academy of Art & Design

Hulsmaatstraat 35
7523 WB
Enschede

Het hoofdprogramma vind plaats in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede.

Oude Markt 32,
7511 GB
Enschede

CONTACT

Indien je vragen hebt over het evenement kun je deze sturen naar 70jaar.aki@artez.nl

AKI Academy of Art & Design
Hulsmaatstraat 35
7523WB Enschede

053-4824400

 

 

Het aanmelden wordt mede mogelijk gemaakt door:

Academy Studios
KVK:  60403721